Povodom crnog petka, sajtove pravim za 3.46% brže do kraja godine!

Alati za sajt: WordPress dodaci i teme, hosting, aplikacije i korisni sajtovi

Znam da želiš da imaš bolji i kvalitetniji sajt a želiš da iskoristiš sve resurse koji su ti dostupni. Alati za sajt koje ću ti preporučiti su lično isprobani i mogu pomoći tvom wordpress sajtu dok neki alati mogu da pomognu i bilo kom drugom sajtu.

Samo provereno i kvalitetno za sajt

5/5
Aljoša Seosajt.com
Wordpress ikonica plava

WordPress ima preko 60.000 dodataka i preko 30.000 besplatnih tema. Međutim treba pravilno i oprezno birati šta koristiš za svoj sajt. Zato ti dajem predloge.

Woocommerce ikonica

Woocommerce je wordpress dodatak koji se koristi za online prodavnice a on nudi bezbroj mogućnosti. Pokazaću ti neke sjajne dodatke za woocommerce koji će poboljšati tvoj shop.

Semrush ikonica

SEO alati su često skupi i nisu pristupačni svima. Predložiću ti najbolje ali i one jeftinije koji takođe rade sjajan posao. Tu su i dodaci koje možeš koristiti za wordpress.

Elementor ikonica

Preko 11.000.000 sajtova je napravljeno uz pomoć Elementor dodatka. Pogledaj kojie dodatke za Elementor trebaš da koristiš i šta je sve moguće napraviti preko njega.

Hostinger ikonica

Pre same izrade sajta potrebno je zakupiti domen i hosting. Čest problem je zakupljivanje loših hostinga i zato ćemo proći samo kroz najbolje uraditi poređenja pre nego što odabereš.

Sajtovi i aplikacije ikonica

Postoji veliki broj zanimljivih sajtova i aplikacija koje ti mogu pomoći prilikom izrade sajta. Lično koristim mnogo njih i preporučiću ti i objasniti čemu služe i kako rade.