Povodom crnog petka, sajtove pravim za 3.46% brže do kraja godine!

Koji hosting i domen odabrati?

Za kvalitetan rad sajta preduslov je i kvalitetan hosting. Često vidim da sajtovi koriste neka, blago rečeno smeća od hostinga a onda i sajt loše funkcioniše, čeka se danima na odgovor korisničke podrške, itd… Predlažem ti najbolje mesto gde da zakupiš hosting i domen za svoj budući ili neki novi sajt.

Predlog hosting paketi

Cloud hostinger paketi su paketi koje najčešće preporučujem klijentima posebno onima koji imaju online prodavnicu ili veće sajtove stvari funkcionišu jednostavno savršeno. A hostinger je moj izboe broj jedan i zbog fantastične korisničke podrške koja će uvek pomoći ukoliko ti bilo šta zatreba. Koristim hostinger prethodne 3 godine.

Hostinger ikonica

Hostinger je moj izbor broj 1. Do duše shared hosting pakete predlažem da uzimaš samo ako imaš male sajtove i ne želiš da izdvajaš novac na početku za neki skuplji i kvalitetniji paket. Za sajtove sa par prezentacionih stranica biće sasvim dovoljan i Shared i predlažem da zakupiš na 4 godine jer ćeš drastično uštedeti novac gledajući sve opcije.

Gde zakupiti domen?

Hostinger ikonica

Ako ćeš koristiti hostinger kao svoj hosting a pritom želiš da zakupiš .com domen onda je najbolje da ga zakupiš upravo na hostingeru kako bi ti sve bilo na jednom mestu. Pažljivo čitaj jer kad zakupljuješ hosting dobijaš i gratis domen na godinu dana kod njih pa eto taman iskoristi njihov poklon kvalitetno.

Unlimited.rs logo

S obzirom da na stranim sajtovima ne može da se zakupi .rs domen onda je potrebno zakupiti ga na nekim od domaćih provajdera. Preko 50 domena koliko imam a koji su .rs zakupljujem preko Unlimited.rs i sa njima je uvek sve bilo u redu. Čak sam jednom dobio i čokoladice od njih 😀