Nemaš vremena da pišeš sadržaj?

U ovom slučaju mi imamo i uradićemo to na pravilan način. Dolazimo do dela gde ne radim samo ja, Aljoša, nego i moja sestra Danijela kao i saradnica Biljana gde zajedničkim snagama, svako svoj deo posla sastavljamo sadržaj za sajt koji će vam doneti organsku posetu…

Sajt raste i sve više organskih poseta dobija upravo zbog sadržaja kao i Seo optimizacije za isti taj sadržaj, zato ako želiš da tvoj sajt raste, javi se da napravimo najbolji mogući plan saradnje.

Seosajt.com Pisanje sadržaja
Pisanje web sadrzaja za bolje rangiranje

Zašto moraš imati svež sadržaj?

Razmisli pa odgovori sam sebi… Zamisli kad uđem na tvoj sajt i vidim tekst i obaveštenje iz 2017 godine – ništa mi ne znači. Zamisli kad uđem i vidim statističke podatke od pre par godina – ništa mi ne znače.

Zamisli kad želim da vidim šta nudiš na sajtu bez suvoparne prodaje, tražim članke i malo više sadržaja na tvom sajtu, gde je?

Ali pre svega moram doći na tvoj sajt a da bi se to desilo mnogo veće su šanse ako imaš često kvalitetne članke na sajtu koji se povremeno ažuriraju i tako dobijam sve informacije koje su mi potrebne zato što će te google sve više izbacivati i pozicije će biti sve bolje kako bude sve više sadržaja na sajtu.

Ispoštuj prvo mene kao posetioca a i google će te nagraditi za tvoj trud, zato ti je potreban sadržaj na sajtu!

Šta će ti novi sadržaj na sajtu doneti?

Veće zadovoljstvo kod posetioca zato što ćeš mi pružati sve više informacija i ako je taj sadržaj kvalitetan redovno ću dolazi po još.

Takođe dobijaćeš sve bolje nagrade na google pretraživaču, nagrade u vidu boljih pozicija a time i više posetioca, a više posetioca znači i veća zarada od samog sajta.

Naravno taj sadržaj mora biti i seo optimizovan, a kada mi pišemo sadržaj i članke za tvoj sajt u sklopu toga ide i naša seo optimizacija.

Pisanje web sadržaja