U pripremi je prvi kurs i ček liste. Prijavi se na listu čekanja.

Besplatna analiza sajta

Besplatna analiza sajta je jedna od mogućnosti da unaprediš svoj sajt. Funkcioniše poprilično jednostavno, popuniš sledeća polja i u roku od 7 dana dobijaš odgovor sa utiscima i savetima kako možemo poboljšati sajt i ispraviti greške.

Šta analiza podrazumeva?

Statistika analiza sajta:

0
Ukupno analiza
0
poboljšanih sajtova
0
bez poboljšanja

Najčešća pitanja i odgovori:

Zato što nisu ispratili ni jednu smernicu koja je dostavljena iz analize. 

Kada ostaviš podatke za svoj sajt u prethodnoj formi, analizu dobijaš potpuno besplatno sa greškama i smernicama šta bi trebalo uraditi kako bi se sajt unapredio. Dakle ne postoje nekakva plaćanja.

Jedino ukoliko želiš da ja radim na tvom sajtu, ispravljam sve greške i pravim plan kako bi sajt konstantno napredovao, onda možemo da se dogovorimo oko svega.

Apsolutno. Prolazim kroz sajt, testiram ga putem nekoliko SEO alata a zatim dostavljam greške i propuste kako bi se u budućnosti sredile a time sajtu ostavila mogućnost da kvalitetnije napreduje bez propusta.

Danas postoji tona alata, dobro možda tona ipo. Međutim, tvoja analiza može tako da traje u nedogled i dobijaćeš razne rezultate pritom koje većinom nećeš ni razumeti. Zato ću da predložim 3 alata za analizu sajta:

  • PageSpeed Insights – za testiranje brzine sajta na mobilnom i desktopu
  • Screaming Frog – aplikacija za besplatnu analizu do 500 stranica na sajtu
  • Semrush – probna verzija najboljeg SEO alata gde usput možeš da uradiš i istraživanje ključnih reči, test sajta, analizu konkurencije i još mnogo toga.
  • Logiku – najvažnija stvar!
  • Detaljisanje – ne propuštati detalje nego biti „sitničar“ kad je u pitanju analiza sajta. 

Sve što je potrebno jeste da me kontaktiraš ili popuniš upitnik i nakon dogovora ću uraditi kompletno detaljnu analizu sajta a nakon toga i srediti tvoj sajt po svim stavkama koje dogovorimo.