Brz kontakt,
brz odgovor!

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja ili problema u vezi svog sajta možeš popuniti kontakt formu i u roku od nekoliko sati dobijaš povratni odgovor.

Seosajt PR
21000 Novi Sad
PIB: 66567125
MB: 
113085987

Email: [email protected]
Poruka, viber i whatsapp: +381649097377
(pozvati isključivo po prethodnom dogovoru)

Moje usluge

Najjednostavniji ali i najpametniji način jeste da popuniš upit za ponudu na koji ćeš dobiti bolji i detaljniji odgovor.

Želiš saradnju?

Ako su tvojim klijentima potrebne usluge koje ti ne možeš da im ponudiš, javi i iznesi plan kako bi mogli da sarađujemo.

Tražiš posao?

Imaš kvalitetnu uslugu koju možeš da ponudiš ali nemaš posla? Javi se i predstavi mi svoje mogućnosti!

Redovna pitanja i odgovori:

Kao što piše u tekstu kod broja telefona, javljam se isključivo po prethodnom dogovoru. Ne iz razloga što mi je dosadno pa neću da se javim, nego jednostavno ne mogu da prekidam svoj rad 20 puta dnevno kako bih sa svima popričao. 

Najbolje je da pustiš poruku ili pošalješ email, lepo zakažemo kad ćemo se čuti i to je to, čujemo se u dogovoreno vreme 🙂

Konsultacije su apsolutno besplatne i na njima me možeš pitati sve što te zanima. Jedino što je potrebno, kao što sam već spomenuo – zakazati video/poziv sastanak i pojaviti se na vreme. 🙂

Ne postoji fiksna cena a detaljnije o tome zašto ne postoji fiksna cena kao i šta sve podrazumeva, možeš pročitati na stranici koja je namenjena izradi sajtova.

Naravno, za svaki posao za koji napravimo saradnju mogu da napravim fakturu na podatke koje mi dostaviš i na osnovu iste možeš da uplatiš ono što je potrebno.

Lično ne nudim, ali imam saradnike koje ću uvek rado preporučiti ukoliko ti je potrebna neka od njihovih usluga a dalje ćeš moći sve sa njima da se dogovaraš bez potrebe da ja učestvujem ukoliko sam posao to ne zahteva.

Ja, Aljoša. Uvek ćeš dobiti odgovor direktno od mene, ne od robota ili nekog trećeg. Gledam da se svima posvetim i da na svaki mail odgovaram ja sem kad je potrebno da uključimo još nekoga u komunikaciju, ukoliko se radi o nekim dodatnim uslugama koje ja ne nudim. Ali i to svakako bude objašnjeno ko šta piše i radi.

Nije ovo sajt za upoznavanje… Šalim se naravno. Moguće je ali naravno ne sa svakim. Ako mislim da ima smisla i ako mi je neko na mestu, možemo se organizovati i videti nije problem. 

Sa druge strane ukoliko smatram da je viđanje uživo manje korisno od video poziva, to ću i objasniti. Jer postoje i takve situacije gde mnogo više možemo uraditi preko video poziva nego ćaskanjem uz piće. Uglavnom, sve može ali najbolje je prvo poslati poruku i videti šta i kako a zatim se dogovaramo oko svega.