Povodom crnog petka, sajtove pravim za 3.46% brže do kraja godine!

Politika privatnosti

Datum stupanja na snagu: 17.11.2022

Ažurirano: 01.12.2022

Ova Politika privatnosti objašnjava politiku Seosajt PR o prikupljanju i korišćenju informacija koje prikupljamo kada pristupate https://seosajt.com/ („Usluga”). Ova Politika privatnosti opisuje vaša prava na privatnost i kako ste zaštićeni zakonima o privatnosti.

Korišćenjem naše usluge, saglasni ste sa prikupljanjem i korišćenjem vaših informacija u skladu sa ovom Politikom privatnosti. Molimo vas da ne pristupate i ne koristite našu Usluga ako ne pristajete na prikupljanje i korišćenje vaših informacija kako je navedeno u ovoj Politici privatnosti. Ova Politika privatnosti je kreirana uz pomoć CookieScript generatora politike privatnosti.

Seosajt PR je ovlašćen da izmeni ovu Politiku privatnosti u bilo kom trenutku. Ovo se može dogoditi bez prethodne najave.

Seosajt PR će objaviti revidiranu Politiku privatnosti na sajtu https://seosajt.com/

PRIKUPLJANJE I KORIŠĆENJE VAŠIH LIČNIH PODATAKA

INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO

Kada koristite našu uslugu, od vas će biti zatraženo da nam dostavite lične podatke koji se koriste da bismo vas kontaktirali ili identifikovali. https://seosajt.com/ prikuplja sledeće informacije:

* Podaci o upotrebi
* Ime i prezime
* Email adresa
* Broj mobilnog telefona

Podaci o korišćenju uključuju sledeće:

* Internet protokol (IP) adresa računara koji pristupaju sajtu
* Zahtevi za veb stranicu
* Referentne veb stranice
* Pregledač koji se koristi za pristup sajtu
* Vreme i datum pristupa

KAKO PRIKUPLJAMO INFORMACIJE

https://seosajt.com/ prikuplja i prima informacije od vas na sledeći način:

* Kada popunite formular za registraciju ili na drugi način dostavite svoje lične podatke.
* Kada komunicirate sa našom uslugom.

Vaše informacije će se čuvati do 365 dana nakon što više nisu potrebne za pružanje usluga. Vaše informacije se mogu zadržati duže periode za izveštavanje ili vođenje evidencije u skladu sa važećim zakonima. Informacije koje vas lično ne identifikuju mogu se čuvati na neodređeno vreme.

KAKO KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE

https://seosajt.com/ može koristiti vaše podatke u sledeće svrhe:

* Pružanje i održavanje naše usluge, kao i praćenje korišćenja naše usluge.
* Za druge svrhe. Seosajt PR će koristiti vaše podatke za analizu podataka kako bi identifikovao trendove korišćenja ili utvrdio efikasnost naših marketinških kampanja kada je razumno. Koristićemo vaše podatke da procenimo i poboljšamo našu uslugu, proizvode, usluge i marketinške napore.
* Za izvršenje ugovora. Vaši lični podaci će pomoći u razvoju, preduzimanju i usklađenosti ugovora o kupovini proizvoda ili usluge koje ste kupili preko naše usluge.
* Da vas kontaktiram. Seosajt PR će Vas kontaktirati mejlom, telefonom, SMS-om ili drugim vidom elektronske komunikacije u vezi sa funkcijama, proizvodima, uslugama, ili bezbednosne ispravke kada je to neophodno ili razumno.
* Korisnički komentari korisnika. Vaše informacije, kao što su vaše ekransko ime, lična slika ili adresa e-pošte, biće na javnom uvidu prilikom postavljanja korisnika korisniku komentari.
* Ciljano oglašavanje. Vaši lični podaci će se koristiti za poboljšanje reklamnih aktivnosti koje su relevantne za vaša specifična interesovanja.
* Marketinške i promotivne inicijative. Seosajt PR će koristiti nespecifične informacije prikupljene od vas kako bi unapredio naše marketinške napore.
* Da vas ažuriramo sa vestima, opštim informacijama, specijalnim ponudama, novim uslugama i događajima.
* Upravljanje vašim nalogom. Vaši lični podaci mogu omogućiti pristup višestrukim funkcijama naše usluge koje su dostupne registrovanim korisnicima.
* Prikupljanje preporuka i povratnih informacija kupaca. Ako podelite svedočenje ili recenziju o svom iskustvu korišćenja naše usluge, to će biti podeljeno ili na drugi način koristi se na veb stranici.
* Upravljanje porudžbinama kupaca. Vaša adresa e-pošte, broj telefona, profili društvenih medija i druge informacije o korisničkom nalogu biće korišćene za upravljanje porudžbinama postavljene preko naše usluge.
* Informacije o administraciji. Vaši lični podaci biće korišćeni kao deo funkcionisanja administracije naše veb stranice.
* Rešavanje sporova i zaštita sajta. Vaše informacije će se koristiti u slučaju pravnog spora za rešavanje problema u vezi sa našom Uslugom.

KAKO DELIMO VAŠE INFORMACIJE

Seosajt PR će podeliti vaše podatke, kada je to primenjivo, u sledećim situacijama:

* Uz vašu saglasnost. Seosajt PR će vaše podatke deliti u bilo koju svrhu uz vašu izričitu saglasnost.

DELJENJE TREĆE STRANE

Bilo koja treća strana sa kojom delimo vaše podatke mora da otkrije svrhu u koju namerava da koristi vaše podatke. Oni moraju zadržati samo vaše podatke za vreme koje je objavljeno prilikom zahtevanja ili prijema navedenih informacija. Nezavisni dobavljač usluga ne sme dalje prikupljati, prodavati ili koristiti vaše lične informacije osim onih koje su neophodne za obavljanje navedene svrhe.

Vaše informacije mogu da se dele sa trećom stranom iz razloga koji uključuju:

* Analitičke informacije. Vaše informacije se mogu deliti sa alatkama za onlajn analitiku u cilju praćenja i analize saobraćaj na veb lokaciji.

* Poboljšanje ciljanih reklamnih kampanja. Seosajt PR sarađuje sa trećim provajderima usluga kako bi poboljšali ciljane reklamne kampanje.

Ako odlučite da pružite takve informacije prilikom registracije ili na drugi način, dajete Seosajt PR dozvolu da koristi, deli i čuva te informacije u način u skladu sa ovom Politikom privatnosti.

Vaše informacije mogu biti otkrivene iz dodatnih razloga, uključujući:

* Poštovanje važećih zakona, propisa ili sudskih naloga.
* Odgovarajući na tvrdnje da vaše korišćenje naše usluge krši prava trećih strana.
* Sprovođenje ugovora koje sklapate sa nama, uključujući ovu Politiku privatnosti.

KOLAČIĆI

Kolačići su male tekstualne datoteke koje veb lokacije koje posećujete postavljaju na vaš računar. Veb lokacije koriste kolačiće kako bi pomogli korisnicima da se efikasno kreću i rade određene funkcije. Dozvoljeno je postavljanje kolačića koji su potrebni da bi veb lokacija pravilno funkcionisala bez vaše dozvole. Svi ostali kolačići moraju biti odobreno pre nego što se mogu podesiti u pregledaču.

* Strogo neophodni kolačići. Strogo neophodni kolačići omogućavaju osnovnu funkcionalnost veb lokacije kao što je prijavljivanje korisnika i upravljanje nalogom. Veb lokacija se ne može koristiti
ispravno bez strogo neophodnih kolačića.
* Kolačići za performanse. Kolačići učinka se koriste da bi videli kako posetioci koriste veb lokaciju, npr. kolačići za analitiku. Ti kolačići se ne mogu direktno koristiti identifikuju određenog posetioca.
* Ciljani kolačići. Kolačići za ciljanje se koriste za identifikaciju posetilaca između različitih veb lokacija, npr. partneri za sadržaj, mreže banera. Ti kolačići mogu biti koriste kompanije za pravljenje profila interesovanja posetilaca ili prikazivanje relevantnih oglasa na drugim veb-sajtovima.
* Kolačići funkcionalnosti. Kolačići funkcionalnosti se koriste za pamćenje informacija o posetiocima na veb lokaciji, npr. jezik, vremenska zona, poboljšani sadržaj.
* Neklasifikovani kolačići. Neklasifikovani kolačići su kolačići koji ne pripadaju nijednoj drugoj kategoriji ili su u procesu kategorizacije.

Možete da promenite svoju saglasnost za korišćenje kolačića u nastavku.

Bezbednost vaših informacija nam je važna. https://seosajt.com/ koristi niz bezbednosnih mera da spreči zloupotrebu, gubitak ili izmenu informacije koje ste nam dali. Međutim, pošto ne možemo da garantujemo sigurnost informacija koje nam dajete, morate sami da pristupite našim uslugama
rizik.

Seosajt PR nije odgovoran za performanse sajtova kojima upravljaju treća lica ili vašu interakciju sa njima. Kada napustite ovu veb stranicu, mi preporučujemo vam da pregledate prakse privatnosti drugih veb lokacija sa kojima komunicirate i utvrdite adekvatnost tih praksi.

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sva pitanja, kontaktirajte nas putem sledećih metoda:

Naziv: Seosajt PR
Adresa: Svetojovanska 4
Email: [email protected]
Sajt: https://seosajt.com/
Telefon: +381649097377