Povodom crnog petka, sajtove pravim za 3.46% brže do kraja godine!

Izrada internet prodavnice koja napreduje i prodaje!

Konkurencija je sve veća i sve je više internet prodavnica, ukoliko želiš da pobediš moćniju konkurenciju nema prostora za propuste i greške. Napravimo plan i iskoristimo prostor koji uvek postoji, kako bi tvoja prodavnica uzela svoj deo kolača!

Izrada internet prodavnice

20+ napravljenih prodavnica

5/5
Wordpress logo
Woocommerce logo
RankMath logo
Themeforest logo
Lollipopbaby internet prodavnica

Moj izbor je Woocommerce internet prodavnica

Sve internet prodavnice pravim preko woocommerce-a i mislim da rezultati a i sam izgled tih prodavnica govori za sebe.

Ukoliko želiš, a želiš, da tvoja online prodavnica bude brza, kompletna, pregledna i što je najvažnije da korisnici i budući kupci budu zadovoljni onda je Woocommerce pravi izbor. Pre nego što se odlučiš predlažem ti da pogledaš kakve sam do sada prodavnice napravio i možda ti daju neku dobru ideju:

"...uvek ima mesta za poboljšanje..."
Ivana Tatić
5/5

Angažovali smo Aljošu da bi preuredili sajt, i prezadovoljni smo rezultatima. Vrlo je posvećen, zainteresovan i strpljiv, s obzirom da je proces trajao mesecima , imao je uvek strpljenja za nove zahtev i promene. I dalje sarađujemo jer tek kad sajt pustite u rad, vidite da su potrebne dorade i uvek ima mesta za poboljšanje izgleda i za dodavanje opcija na sajtu.

Aljošine preporuke i smernice za rad su nam pomogle da dođemo do sajta koji je jednostavan, pregledan, brz i prilagođen potrebama i navikama kupaca. Ceo proces oko sređivanja sajta je protekao lako i brzo, zahvaljujući Aljošinim instrukcijama. Hvala

Krećeš u Ecommerce? Krenimo zajedno!

Ne postoji konkurencija koja ne može biti pobeđena, a načini su neograničeni. Za početak je potrebno da se od samog početka stvari postave kako treba a u budućnosti da pratiš plan koji napravimo i rezultati će krenuti da dolaze.

Dobar plan za početak

1
Konkretan i detaljan plan
1
Precizno određivanje niše
1
Istraživanje tržišta
1
Analiza konkurencije
1
Podela posla i obaveza

Kvalitetnu izradu sajta

user
Video konsultacije obavezno
1
Pravljenje plana izrade sajta
1
Proveren i kvalitetan hosting
1
Struktura kategorija i proizvoda
1
Funkcionalan i pregledan dizajn
1
Svi potrebni podaci i stranice

Unikatan sadržaj i SEO

1
Istraživanje ključnih reči
1
Optimizacija slika za shop
1
Obavezno unikatni opisi
1
Blog kao prečica za napredak
1
Građenje odnosa sa kupcima
Internet prodavnica kartično plaćanje

Želiš plaćanje karticama na svom sajtu? Može!

U inostranstvu je uživanje implementirati kartično plaćanje na sajtu, kod nas nije tako ali je definitivno bolje nego pre. Još uvek postoji prostora za napredak ali se banke sve više trude da urade što bolje kartično plaćanje preko sajtova.

Da bi imao mogućnost za ovaj vid plaćanja na svojoj internet prodavnici potrebno je da imaš firmu i da napraviš ugovor sa bankom. Nakon toga oni šalju sve što je potrebno kako bih ja mogao da implementiram plaćanje karticama na sajtu.

Koliko košta izrada internet prodavnice?

Cena kao i uvek zavisi od toga šta ćemo raditi i koji me posao čeka. Da li je u pitanju prodavnica za jedan proizvod, 100 proizvoda ili 20.000 proizvoda. Da li će ta prodavnica da ima neke posebne funkcije, dodatke ili će biti skroz obična za početak?

  • Kažem ti 1000e a ti onda tražiš nešto minimalno – nije fer.
  • Kažem ti 2000e a ti tražiš sve moguće na svetu – opet nije fer.

Zato ne volim da se gađam sa ciframa zato predlažem da popuniš upitnik koji sam pripremio nakon kojeg ću ti poslati tačnu ponudu:

Online prodavnica

Najčešća pitanja i odgovori

Online shop sajtove pravim preko WordPress-a koristeći Woocommerce dodatak za samo funkcionisanje prodavnice.

Naravno, svakoga ću uputiti u stvari koje jednostavno mora znati kako bi vodio barem taj osnovni deo svoje internet prodavnice. Ja sam svakako uvek na raspolaganju da pomognem ukoliko je nešto potrebno i posle završetka sajta.

Apsolutno, sve svetske statistike to govore a i na WordPressu se nalazi preko 40% svih sajtova sveta.

Moj prvi izbor je uvek Hostinger. Savršeno funkcionišu sajtovi, korisnička podrška je neverovatno uslužna i pomoći će oko svega. Sajtovi su veoma brzi u zavisnosti koji paket odaberete naravno. Moj predlog je uvek da se uzme Cloud Hosting za online prodavnice.

Cena zavisi od više faktora, zato sam i napravio upitnike za sve usluge kako bih bliže mogao da saznam šta me ugrubo od posla čeka a nakon toga ćemo se čuti kako bi popričali o svim detaljima nakon kojih mogu poslati i preciznu ponudu.

Nije isto da li će sajt imati 50 ili 5000 proizvoda, da li će imati 10 filtera ili ih neće biti. Koliko će imati kategorija i stranica, šta se sve treba nalaziti od funkcija…

Najbolje bi bilo da pošalješ sajt na besplatnu analizu kako bih mogao detaljnije da ti odgovorim ali najčešći razlozi zbog kojih nema prodaja su:

  • Nepregledan i spor sajt
  • Prevelike cene proizvoda i dostave
  • Manja slika ili loš kvalitet slika
  • Nedovoljno opisa uz proizvode
  • Previše koraka za naručivanje 

Zato što SEO – optimizacija sajta može da bude bolja. Na sajtu treba redovno da se radi na optimizaciji, redovno da se osvežava i dodaje novi sadržaja. Takođe je potrebno i reklamirati sajt kako bi se ljudima pojavljivao i vremenom ostao u glavi pa da drugi put mogu i sami da ga posete.

Kao i za cenu, zavisi kakvu online prodavnicu pravimo. Nekad ona bude gotova za 5-7 dana, nekad je potrebno i nekoliko meseci.

Prodaja zavisi isključivo od onoga kako smo uradili sajt i šta dalje radimo na njemu. S ozbirom da je konkurencija na svim poljima sve veća, novim sajtovima je teže da se „probiju“ i dobiju svoje posetioce i iz tog razloga je veoma bitno da pratiš smernice koje ti šaljem prilikom izrade shop-a.

Prodaja može da krene već nakon nekoliko dana ako se ispune svi uslovi dok sa druge strane ako se ne prate bitne stvari koje navodim onda do prve prodaje može da se čeka i mesecima. Kako god okreneš, uvek je na tebi 😉