Utisci klijenata

Recenzije bez obzira kakve su direktno kopiram i postavljam na sajt. Uskoro će biti dostupne i recenzije direktno sa sajtova koji tome i služe.

Danijela Biškup
5/5

Da ne postoji osoba kao što je Aljoša trebalo bi je izmisliti. Predan, vredan, posvećen, snalažljiv i osoba koja baš voli svoj posao. Na Aljošu sam naletela na instagramu i instinkt mi je rekao da treba da pokušam da saradjujem sa njim. Pitala sam neke ljude koje ne poznajem uopšte i otvoreno da li su zadovoljni saradnjom sa njim i komentari su bili da je on za svaku pohvalu.

Sve što je usledilo je istorija… ja i dan danas obavezno kolegama i raznim firmama preporučujem Aljošu i njegov tim. Ako budem nastavila da pišem dalje i hvalim Aljošu, mislićete da je to sve nemoguće i da je ovo naručen tekst… a nije. Ko ga bude angažovao uveriće se u to i uživaće u saradnji sa njim kao i ja

Tamara Ristić
5/5

Rec dve o Aljosi 🍀 ja uglavnom ne pisem recenzije, ali duugo nisam naisla na nekog je toliko profesionalan, predan poslu, a ujedno prizeman, ljubazan i pozitivan, pa otud i recenzija. Aljosa- «vise o sajtovima bez preseravanja» upravo tako i radi. Predstavis mu svoju ideju, on ti predoci sve opcije, a zatim ti pomogne da odaberes najoptimalniju za tvoj sajt.. i to zaista bez preseravanja😁

Od trenutka kad sam predstavila svoju ideju do gotovog sajta je proslo manje od 24h. Ne zato sto Aljosa ima gomilu slobodnog vremena, pa je eto samo mene cekao, vec zato sto je razumeo koliko mi je bilo hitno- ili kako on rece «pa sad mi je izazov da zavrsim taj sajt za manje od 24h» 😂 Od starta sam dobila vrhunsku uslugu, ono sto nisam razumela mi je bilo objasnjeno jezikom koji je bio prilagodjen mom nivou znanja. Sve naknadne, sitne ispravke su bile sredjene u ekspresnom roku, uz osmeh.

Dakle, ako se i dalje dvoumis da li odabrati Aljosu ili tamo nekog Lazu-veruj mi na rec- samo Aljosa i Seosajt. Covek koji zbog tvog sajta moze da ne spava ni 3h, jer je tebi hitno zasluzuje i na slavu da se zove 😂

Ivana Tatić
5/5

Angažovali smo Aljošu da bi preuredili sajt, i prezadovoljni smo rezultatima. Vrlo je posvećen, zainteresovan i strpljiv, s obzirom da je proces trajao mesecima , imao je uvek strpljenja za nove zahtev i promene. I dalje sarađujemo jer tek kad sajt pustite u rad, vidite da su potrebne dorade i uvek ima mesta za poboljšanje izgleda i za dodavanje opcija na sajtu.

Aljošine preporuke i smernice za rad su nam pomogle da dođemo do sajta koji je jednostavan, pregledan, brz i prilagođen potrebama i navikama kupaca. Ceo proces oko sređivanja sajta je protekao lako i brzo, zahvaljujući Aljošinim instrukcijama. Hvala

Dušan Roglić
5/5

Kada sam zapocinjao ceo digitalni proces nisam verovao ni sam kako ce se sve brzo odvijati. Instagram je rastao brzinom koje nisam ni bio svestan. Ali naravno nedostajao mi je sajt koji bi bio traffic za moje klijente. Najbolja stvar na IG mi je sto svakodnevno upoznajem dobre i kvalitetne ljude. 

Nisam poznavao Aljošu ali sam pratio njegovu stranicu i to mi je ulilo poverenje koje se na kraju ispostavilo SJAJNO! Ne samo da je odradio vrhunski posao ( vecinom sve sam ) nego me i maltretirao da ga zavrsim 🤣 Hvala ti Aki, moj si izbor do kraja zivota i svima te toplo preporucujem (stvarno ne znam kako postizes sve).

Ivan Petrović
5/5

Mnogo truda i vremena sam uložio u svoju firmu, nisam želeo da mi sajt radi bilo ko. Aljošu sam našao preko preporuke od prijatelja kome je takodje radio sajt i nakon jednog telefonskog razgovora sam bio potpuno siguran u znanje koje momak poseduje, pa sam odlučio da njega angažujem.

Saradnja je bila odlična. Prijatno me iznenadio jer je u svako doba dana imao vremena ( i živaca) za mene. Želim mu puno sreće u daljem radu, na idućem projektu ću sigurno njega angažovati.

Nikola Glintić
5/5

Kada sam doneo odluku da napravim svoj sajt, bila mi je potrebna osoba na koju mogu da se oslonim da će proces uraditi baš onako kako sam zamislio od početka do kraja. Do Aljoše sam došao preko Instragrama, gde sam video da su ga drugi klijenti već hvalili za rezultate rada, pa sam se i ja sam odlučio da ga kontaktiram.

To mi je bila jedna sjajna odluka, jer je Aljoša uradio baš sve kako sam želeo. Danas, naš sajt, jedan je od najposećenijih sajtova u oblasti poreza i knjigovodstva, a Aljoša je taj koji sajt redovno održava i stara se o tome da na sajtu nema nikakvih problema.

Poslušao sam njegove savete o redovnom pisanju članaka za blog, što našoj agenciji danas donosi svakodnevne upite za računovodstvene, i druge usluge koje nudimo kao agencija. Sve preporuke za Aljošu!

Teodora Marinković
5/5

A evo iz mog iskustva nakon zavšene prve verzije sajta☺️ Kontakirala sam par momaka koji se bave istim poslom kao Aljoša, nekoliko njih je bilo po preporuci, dok sam na seosajt naišla putem instagrama. Privukao me je zanimljiv sadržaj na profilu. Kontakirala sam ih i nakon obavljenih razgovora sa svima, bez imalo razmišljanja se odlučila za Aljošu! Zašto?

Odgovornost, posvećenost, konkretnost, preciznost, ozbiljnost, znanje što je ključno, stepljenje, savetovanje, razmena mišljenja, predlaganje ideja, kompromis…su samo neke od stavki koje krase moju saradnju sa Aljošom, koja se bez razmišljanja nastavlja 🤗 Sve preporuke za ovog divnog momka! 👐

Tijana Zigić
5/5

Evo i mene sa rezultatima, nakon završenog posla. Da napomenem da smo sada izmenili temu sajta, kategorije i ključne reči, ali da nisam zaboravila ni tvoju preporuku hostinga koji smo ranije izmenili, i olakšali moj život. 😅

Tu je još mnogo saveta, za mejlove, za kategorije, stranice, optimizaciju, na kojima sam beskrajno zahvalna!

Posle iskustva sa pravljenjem prve verzije sajta, mogu da kažem da je danas vrlo teško naći nekog ko stvarno zna i razume se u svoj posao. Aljoša je definitivno pravi profesionalac i neko koga mogu svakom toplo da preporučim.

Prezadovoljna sam rezultatom i izgledom sajta. Imala sam milion zahteva, ali je Aljoša sve uspeo da ih ispuni. Sigurna sam da nastavljamo saradnju idalje. 🙌🏻

Valentina Đoković
5/5

Pratila sam neko vreme Aljošin rad i pri angažovanju sam bila sigurna da je on saradnik kakvog već duže vreme tražim. Divno je videti kada neko predano kao Aki sa strašću radi ono što voli. Radujem se našoj daljoj saradnji jer smo lagano i kroz smeh uradili veliki posao. 

Hvala ti na svim predlozima i smernicama za dalje. Jedva čekam da primenim lektiru koju si mi slao i da lagano krenu rezultati svega. Znanje i energija koja se ne sreće često. Od mene sve preporuke 🙂

Mirjana Bajić
5/5

Imala sam prilike da radim sa Aljošom na više projekata i zaista sam oduševljena našom saradnjom.

Kada radite sa osobom koja se zaista zalaže i trudi i voli ono što radi, sve ide vrlo brzo i lako.
Meni kao nekom ko se profesionalno bavi dizajnom je bilo pre svega važno da se ispostuje dizajn sa svim pratećim detalja i funkcionalnostima . Aljoša je ponudio i više od toga, u vidu korisnih saveta, optimizacije i super podrške. Da sumiram sve – Ako ste ozbiljni i treba vam sajt koji će da “leti” a da pritom bude vrlo pregledan i funkcionalan, SEOSajt je pravi izbor.

Tijana Ilić
5/5

Frizer i osnivač Kluba umetnika frizera: Posao programera i dizajnera web-sajtova je izuzetno kompleksan. Kako po pitanju tehničke obučenosti i stručnosti, tako i po pitanju kreativnosti i proaktivnosti koja je potrebna kako bi se ispunila vizija i želja klijenta da se na određeni način predstavi široj javnosti. Kada sam započela rad na sajtu mislila sam da neću moći da pronađem osobu koja može da isprati moje zahteve i da moj rad predstavi na pravi način. Ali imala sam sreće da mi je prijateljica preporučila Aljošu, jer je bila prezadovoljna saradnjom sa njim. Danas to mogu i ja da kažem. 🙂

Aljoša je mladi čovek koji svakom projektu pristupa s punom pažnjom i ne primenjuje obrasce, već se trudi da potpuno uđe u materiju i svoj rad prilagodi tematici. Njegovi saveti su mi bili veoma važni i pomogli su mi da moj rad predstavim na pravi način odnosno da posetiocima sajta ponudim zanimljiv sadržaj elegantno upakovan. Sve je to dalo odličan rezultat, jer je vidljivost sajta u značajnom procentu povećana.

U ovoj godini me očekuje puno velikih projekata, tako da sa velikim zadovoljstvom nastavljam rad sa Aljošom!

Aleksandar Dimitrijević
5/5

„Prezadovoljni smo Aljošinim radom na kreiranju i optimizaciji sajta. Imali smo složene, ali jasne zahteve, ali Aljoša ih je sve ispunio, do poslednjeg detalja, i to na profesionalan, jednostavan, brz i efikasan način – baš kako startup okruženje to zahteva. Ni u jednom trenutku se nismo osetili zapostavljeno – već naprotiv, svaka dodatna izmena je implementirana u najkraćem roku i po istom kvalitetu. Veliko hvala i samo napred na dalje!“

Nina Hajduković
5/5

Ćao Aljoša, sad je prošlo skoro nedelju dana kako smo završili sa sajtom, sve mi se sleglo i imam potrebu da ti se zahvalim na svemu. Kao neko koga užasno smara cela priča oko sajta, tehnologije, hostinga i svega sličnog, prezadovoljna sam tvojim načinom komunikacije od samog početka saradnje, i naravno završnim izgledom i funkcionisanjem sajta. Tek što sam ga pustila u promet, a već je na Guglu, ljudi popunjavaju upitnike, registruju se i svi kažu kako jako lepo izgleda i kako je, što je najvažnije, pregledno i lako za upotrebu.

Pored svega toga, mislim da je tvoja prednost broj 1 odnos prema klijentu i posvećenost zahvaljujući kojoj sam imala osećaj da je moj sajt jedini na kome radiš (iako znam koliko klijenata sa svih strana ti je ukazalo poverenje). Što se mene tiče, nastavljamo saradnju sigurno ❤️

Biljana Jovanović
5/5

Osnovni posao koji Aljoša obavlja je izrada kvalitetnog sajta u svakom ali baš svakom smislu. I tehnički i vizuelno. Za kratko vreme dobila sam sajt koji je funkcionalan, perfektno „radi“ i izgleda onako kako sam želela.

Pri tom, on se zalaže, strpljiv je i razume sve dileme. Ovo je verovatno razlog zbog čega su oni koji su imali priliku da im Aljoša radi sajt, postigli najbolje rezultate. Moja preporuka od srca!